Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs - 25 kg

Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs - 25 kg
Cikkszám 10015630
Állapot Rendelhető
Mentés
Bruttó eladási ár: 4 097 Ft/db (3 226 Ft + ÁFA)
Árak módosítva: 2024-02-20-13:46
db

Vékonyágyazó habarcs

Felhasználási terület

Az Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs nagyszilárdságú, vékony rétegű, fehér színű habarcs. Teherhordó, vázkitöltő és válaszfalak építéséhez, nagyszilárdságú falak készítéséhez. Sima és Nútféderes profilozású Ytong, Silka falazó- és válaszfalelemhez, kiegészítő termékekhez és előfalazó lapokhoz.

Felhasználási tudnivalók

Szórja a zsák tartalmát a szükséges vízmennyiségbe, majd keverje a megfelelő konzisztencia eléréséig! A keverés történhet kézzel és géppel. Habarcskeverés során ügyeljünk arra, hogy a kész keverék homogén és csomómentes legyen. Konzisztenciája akkor megfelelő ha a habarcsterítés után a barázdák a terítőszerszám fogazatának megfelelően állva maradnak (nem folynak össze).
A habarcsot 2-3 mm vastagságban az egyenletes terítés érdekében kézi habarcsterítőkanállal vagy habarcsterítő szánkóval hordja fel a felületre. A kezdő sor szintellenőrzése után - ha szükséges - a sorok csiszolását majd az elemek felületének pormentesítését el kell végezni.

A falazást fagyveszélyes időszakban +5 C hőmérséklet alatt fel kell függeszteni. Fagyálló kötésgyorsító alkalmazása nem javasolt!

Egy raklapon 49 zsák található.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.