2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Ytong hőszigetelő falazóhabarcs - 20 kg

Ytong hőszigetelő falazóhabarcs - 20 kg

Ytong hőszigetelő falazóhabarcs - 20 kg
53.594 Ft,- / m3

Hőszigetelő habarcs

Felhasználási terület

Az Ytong hőszigetelő falazóhabarcs az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett habarcs. Teherhordó, vázkitöltő és válaszfalak építéséhez. Nútféderes profilozású Ytong falazó- és válaszfalelemhez, kiegészítő termékekhez és előfalazó lapokhoz.

Felhasználási tudnivalók

Szórja a zsák tartalmát a szükséges vízmennyiségbe, majd keverje a megfelelő konzisztencia eléréséig! A keverés történhet kézzel és géppel. Habarcskeverés során ügyeljünk arra, hogy a kész keverék homogén és csomómentes legyen. Konzisztenciája akkor megfelelő ha a habarcsterítés után a barázdák a terítőszerszám fogazatának megfelelően állva maradnak (nem folynak össze).
A habarcsot 4-5 mm vastagságban az egyenletes terítés érdekében kézi habarcsterítőkanállal vagy habarcsterítő szánkóval hordja fel a felületre. A kezdő sor szintellenőrzése után - ha szükséges - a sorok csiszolását majd az elemek felületének pormentesítését el kell végezni.

A falazást fagyveszélyes időszakban +5 C hőmérséklet alatt fel kell függeszteni. Fagyálló kötésgyorsító alkalmazása nem javasolt!

Egy raklapon 2 m3 található.